Για να επικοινωνήσετε μαζί μας γράψτε στο info@fenzy.gr

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ0

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ


N. είδη: 0

Εγγύηση ικανοποίησης 100%. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε 14 ημέρες! Μπορείτε να πληρώσετε μετρητά κατά την παράδοση, Pay Pal ή πιστωτική κάρτα.

Ποιοι είμαστε

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?

Η εταιρεία Inteko d.o.o. με έδρα τη Σλοβενία, έχει περισσότερα από 30 χρόνια παράδοση στην αγορά κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Το ξεκίνημά μας χρονολογείται από το 1990, όταν η εταιρεία άρχισε να ασχολείται με το χονδρικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Με τη μεγάλη μας εμπειρία, ανοίξαμε το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα Fenzy στη Σλοβενία το 2016 και τα επόμενα χρόνια επεκταθήκαμε με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές. Μέχρι σήμερα είμαστε ήδη παρόντες σε 16 κράτη μέλη της Ε.Ε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το Fenzy είναι ένας διεθνής ιστότοπος που διαχειρίζεται η εταιρεία

Ιnteko d.o.o.
Slap 3/Ε
5271 Vipava
Σλοβενία
ΑΦΜ: SI62410105
Αριθμός εγγραφής: 531625100
Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο του περιφερειακού δικαστηρίου της Nova Gorica με αριθμό: SRG 2573/94, μετοχικό κεφάλαιο: 11.483,25 ευρώ

FENZY

Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα Fenzy με στόχο να παρουσιάσουμε σε μια γυναίκα άνετα, οικονομικά και μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ μόδας που θα τονίσουν τον χαρακτήρα και τη θηλυκότητά της.

Επειδή γνωρίζουμε ότι κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, είμαστε σίγουροι ότι στη συλλογή μας θα βρει ένα κομμάτι που ταιριάζει τόσο στη σιλουέτα της όσο και στο γούστο της.

Δεδομένου ότι αυτό είναι το κύριο κίνητρό μας, φροντίζουμε στον ιστότοπό μας να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα διαφορετικά σχέδια και μεγέθη, ώστε να κάνουμε κάθε πελάτισσα μας ευχαριστημένη.

Επειδή ακολουθούμε τις τελευταίες τάσεις και θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων μας και να διασφαλίσουμε ότι η παραγωγή συμμορφώνεται με όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας, μεταφέραμε το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής στην Τοσκάνη της Ιταλίας, όπου οι πιο όμορφες συλλογές μας είναι κατασκευασμένες από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά.

ΣΥΛΛΟΓΗ "MADE IN ITALY"

Ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε τη δική μας επωνυμία ρούχων με το όνομα Fenzy στα καταστήματα ραπτικής της Τοσκάνης. Τα ρούχα Fenzy είναι μοναδικά, διαθέσιμα σε μεγαλύτερα μεγέθη και κατασκευασμένα από φυσικά και ανακυκλωμένα υλικά. Με τη συλλογή ρούχων Fenzy, προσπαθούμε να προσελκύσουμε όλες τις ηλικίες τόσο τις νεότερες όσο και τις μεγαλύτερες σε ηλικία πελάτισσες.

Οι συλλογές που δημιουργούνται στην Ιταλία ακολουθούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την παραγγελία σας ή εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν ή/και τη διαδικασία αγοράς, θα χαρούμε να είμαστε στη διάθεσή σας μέσω e-mail.

E-mail info@fenzy.gr

ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8:00 το πρωί έως τις 16:00.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου στη διεύθυνση:

EXPEDICO/INTEKO/ELTA

Vassilisis Olga 48

54642 Thessaloniki

Δέχομαι

Ο ιστότοπος Fenzy.gr χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη πλοήγηση, χωρίς να αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα.