Για να επικοινωνήσετε μαζί μας γράψτε στο info@fenzy.gr

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ0

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ


N. είδη: 0

Εγγύηση ικανοποίησης 100%. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε 14 ημέρες! Μπορείτε να πληρώσετε μετρητά κατά την παράδοση, Pay Pal ή πιστωτική κάρτα.

Η FENZY ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η βιομηχανία της μόδας θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ρυπαντές του περιβάλλοντος, καθώς οι τάσεις της μόδας αλλάζουν πολύ γρήγορα και η ανάγκη για νέες συλλογές γίνεται όλο και πιο συχνή. Εκτός από την παραγωγή υλικών και τελικών προϊόντων, η συσκευασία των αποστολών είναι επίσης ένας σημαντικός ρυπαντής.

Στην εταιρεία μας νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και επειδή θέλουμε η μόδα και το περιβάλλον να συμβαδίζουν, έχουμε θέσει βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους που θα βοηθήσουν στη διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος.

1. Μειώνουμε τη χρήση πλαστικών και πλαστικών συσκευασιών
Στο πλαίσιο της οικολογικής πρωτοβουλίας, η εταιρεία μειώνει σημαντικά τη χρήση πλαστικών συσκευασιών που προορίζονται για την προστασία των ρούχων και την παράδοση τους. Αντικαθιστούμε σταδιακά το πλαστικό με φιλικό προς το περιβάλλον προστατευτικό ανακυκλωμένο χαρτί και συσκευασίες από ανακυκλωμένο πλαστικό ή χαρτόνι.

2. Χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένη συσκευασία κατάλληλη για πολλαπλή χρήση
Οι σακούλες συσκευασίας στις οποίες στέλνουμε παραγγελίες είναι κατασκευασμένες από φιλικό προς το περιβάλλον 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, το οποίο προορίζεται για πολλαπλή χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον πελάτη, μεταξύ άλλων, για την επιστροφή των εμπορευμάτων.

3. Αντί για κλασικές πλαστικές σακούλες, χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένα κουτιά από χαρτόνι
Αντικαθιστούμε τις κλασικές πλαστικές σακούλες συσκευασίας με τη χρήση χαρτοκιβωτίων από χαρτί απορριμμάτων. Τα κουτιά προστατεύουν επιπλέον τα εμπορεύματα κατά τη μεταφορά και διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα φτάνουν στον πελάτη άθικτα.

4. Λειτουργούμε χωρίς χαρτί
Στόχος μας είναι να εγκαταλείψουμε εντελώς τη χρήση του τιμολογίου χαρτιού και της φόρμας επιστροφής αποστολής το 2022. Οι πελάτες θα λαμβάνουν τιμολόγια αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή και θα μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα επιστροφής, ανταλλαγής ή παραπόνων μέσω της ψηφιακής φόρμας στην ιστοσελίδα μας www.fenzy.gr.

Η τρέχουσα και μεγαλύτερη πρόκλησή μας είναι να εισαγάγουμε αλλαγές στην παραγωγή και τη χρήση ανακυκλωμένων υφαντικών υλών.

Κατά την παραγωγή νέων συλλογών, θα λάβουμε υπόψη όσο το δυνατόν περισσότερο τις τελευταίες οικολογικές τάσεις και θα αντικαταστήσουμε σταδιακά τα υπάρχοντα υλικά με ισοδύναμα ή καλύτερα ανακυκλωμένα υλικά. Εκτός από τα συνθετικά ανακυκλωμένα υλικά, το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής θα γίνει από φυσικά υλικά με όλα τα σχετικά οικολογικά πιστοποιητικά.

Δέχομαι

Ο ιστότοπος Fenzy.gr χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη πλοήγηση, χωρίς να αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα.