Για να επικοινωνήσετε μαζί μας γράψτε στο info@fenzy.gr

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ0

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ


N. είδη: 0

Εγγύηση ικανοποίησης 100%. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε 14 ημέρες! Μπορείτε να πληρώσετε μετρητά κατά την παράδοση, Pay Pal ή πιστωτική κάρτα.

Γενικές συνθήκες

Γενικές συνθήκες

Περίληψη για τους χρήστες

• Ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

• Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να ακυρώσετε τη λήψη των ειδοποιησεων μας μέσω e-mail.

 

• Η εγγραφή για την έκπτωση είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση εκ μέρους σας.


• Σε περίπτωση μεταφοράς του διαδικτυακού καταστήματος σε νέα νομική οντότητα, θα μεταβιβάζεται επίσης η εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο, η συγκατάθεση των χρηστών σχετικά με τις επαφές και η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Διευθυντής της ιστοσελίδας και της λέσχης Fenzy.gr

Inteko d.o.o

Slap 3E

5271 Vipava

Slovenia

Αριθμός ΦΠΑ: SI-62410105

Αριθμός Μητρώου: 5316251000

E-mail: info@fenzy.gr

 

Γενικοί όροι και νομικές ανακοινώσεις

1. Γενικά

• Αυτές οι προϋποθέσεις διέπουν την επιχειρηματική σχέση μεταξύ του καταστήματος Fenzy και των πελατών, καθώς και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των πελατών κατά την παραγγελία των προϊόντων που διατίθενται στο κατάστημα Fenzy στον ιστότοπο www.fenzy.gr.

• Το ηλεκτρονικό κατάστημα Fenzy.it διοικείται από την εταιρεία Inteko doo, που βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση Slap 3Ε, 5271 Vipava, Σλοβενία, φορολογικός κώδικας SI-62410105 και τον αναγνωριστικό αριθμό 5316251000 (εφεξής FENZY). Η εταιρεία υπόκειται σε ΦΠΑ.

• Η Fenzy διασφαλίζει ότι ποτέ και κανείς δεν θα χρησιμοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο τα προσωπικά δεδομένα που είναι προσβάσιμα μέσω της ιστοσελίδας www.fenzy.gr με καταχρηστικό και ακατάλληλο τρόπο.

• Τα προσωπικά δεδομένα και οι επαφές των χρηστών του ιστότοπου Fenzy.gr δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο, εκτός εάν ο χρήστης έχει δώσει τη συγκατάθεσή του (όπως περιγράφεται παρακάτω).

• Με την παραγγελία, δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις του διαδικτυακού μας καταστήματος Fenzy.gr και ότι θέλετε να τηρήσετε. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς, σας προσκαλούμε να μην κάνετε την παραγγελία και να μην συνεχίσετε με την πρόσβαση σε αυτήν την ενότητα του ιστότοπου.

 

2. Επικοινωνία μέσω e-mail

• Οι πελάτες του διαδικτυακού καταστήματος Fenzy.gr θα αποστέλλονται e-mail για νέες προσφορές πωλήσεων, αρκετές φορές την εβδομάδα, αλλά όχι περισσότερες από μία φορές την ημέρα. Επιπλέον, τα μέλη θα λαμβάνουν μέσω e-mail τις πιο σημαντικές επικοινωνίες που σχετίζονται με τις συναλλαγές τους, όπως: επιβεβαιώσεις παραγγελιών, πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας τους και άλλα σημαντικά μηνύματα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό κατάστημα και εγγραφή στο Fenzy.gr στο Fenzy. το.

• Η λήψη αυτών των μηνυμάτων μπορεί να διαγραφεί ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που αναφέρεται στο τέλος κάθε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

• Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να μην λαμβάνετε μηνύματα στέλνοντας ένα αίτημα στο info@fenzy.gr .


3. Άλλες μορφές επικοινωνίας

• Οι πελάτες του διαδικτυακού μας καταστήματος Fenzy.gr που έχουν παράσχει πρόσθετα στοιχεία επικοινωνίας, χρησιμοποιώντας τους κατάλληλους χώρους που αναφέρονται στον ιστότοπο, όπως τον σταθερό ή τον αριθμό κινητού τηλεφώνου ή την ταχυδρομική διεύθυνση, θα μπορούν να επικοινωνούν χρησιμοποιώντας αυτές τις επικοινωνίες (τηλέφωνο, SMS , γράμματα). Σε κάθε μία από τις επιλογές εισαγωγής πρόσθετων δεδομένων, το μέλος θα ενημερωθεί λεπτομερώς για τον τρόπο χρήσης αυτών των δεδομένων επαφής.

• Οι πελάτες που έχουν παράσχει δεδομένα μπορούν να αποσύρουν τη συγκατάθεσή τους για αυτόν τον τύπο επαφής ανά πάσα στιγμή στέλνοντας ένα αίτημα στο info@fenzy.gr .

 

4. Δήλωση απορρήτου

• Το ηλεκτρονικό κατάστημα Fenzy.gr και η εταιρεία που τα διαχειρίζεται, το Inteko doo, με έδρα τη Σλοβενία, το Slap 3E, 5271 Vipava, τον φορολογικό κωδικό SI-62410105 και τον αριθμό αναγνώρισης 5316251000 (εφεξής «Fenzy»), προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα με προσοχή.

• Η Fenzy αναλαμβάνει να επεξεργαστεί προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τον Νόμο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Ur. Λ. Ν. 428/2002, και μεταγενέστερες τροποποιήσεις (Νόμος για την προστασία των προσωπικών δεδομένων).

• Τα δεδομένα συλλέγονται για λογαριασμό της Fenzy, η οποία τα διαχειρίζεται σύμφωνα με το Νόμο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

• Η Fenzy εγγυάται ότι τα προσωπικά δεδομένα των μελών της δεν θα αντιμετωπίζονται ποτέ κατά τρόπο καταχρηστικό ή ακατάλληλο.

 

5.1 Συλλογή προσωπικών πληροφοριών

Τα προσωπικά δεδομένα είναι οποιεσδήποτε πληροφορίες (όνομα και επώνυμο, διεύθυνση e-mail, ταχυδρομική διεύθυνση) που σχετίζονται με το φυσικό πρόσωπο, ταυτοποιημένα ή αναγνωρίσιμα, ανεξάρτητα από το πλαίσιο στο οποίο εκφράζονται. Η Fenzy θα συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της αποκλειστικά στο βαθμό που θα τα παραδώσει με την παραγγελία τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fenzy.gr ή ακολουθώντας την παραγγελία προϊόντων ή τη χρήση άλλων χαρακτηριστικών του ιστότοπου.

Η Fenzy θα συλλέξει και θα επεξεργαστεί τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:

• Στην περίπτωση της παραγγελίας μέσω λογαριασμού Facebook: όνομα, επώνυμο, φύλο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση e-mail, κινητό τηλέφωνο.

• Σε περίπτωση εγγραφής για τον κωδικό έκπτωσης για την πρώτη αγορά με διεύθυνση e-mail: διεύθυνση e-mail;

• Κατά την παραγγελία προϊόντων στο διαδίκτυο: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, αριθμός σταθερού τηλεφώνου, αριθμός κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση e-mail.

• Κατά την παραγγελία προϊόντων μέσω τηλεφώνου: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, αριθμός σταθερού τηλεφώνου, αριθμός κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση e-mail.

• Οι πελάτες μπορούν, σε διαφορετικούς χώρους στον ιστότοπο της Fenzy.gr (στο πλαίσιο ερευνών και χρήσης διαφόρων διαδικτυακών εργαλείων), κατά την κρίση τους και κατόπιν αιτήματός τους, να παρέχουν πρόσθετα προσωπικά δεδομένα, όπως την ημερομηνία γέννησης, το φύλο, την ηλικία , οικογενειακή κατάσταση, φυσικό μέγεθος του χρήστη και προσωπικές προτιμήσεις αγορών στο Fenzy.it (επιθυμητή επωνυμία, κατηγορίες προϊόντων και παρόμοια).

• Η Fenzy θα μπορεί να ανταποκρίνεται σε αιτήματα πελατών μέσω email, επιστολών, τηλεφώνου, συνομιλίας και φόρμας ιστού και για τους σκοπούς μιας συγκεκριμένης παραγγελίας ή άλλων σκοπών που αναφέρονται παρακάτω, συλλέγει τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με τον πελάτη: όνομα, επώνυμο, ημερομηνία γέννησης, φύλο, διεύθυνση e-mail, φυσική διεύθυνση παράδοσης, σταθερό αριθμό, αριθμός κινητού τηλεφώνου και άλλα δεδομένα μετρήσεων, όπως το φυσικό μέγεθος του χρήστη.

Με την παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fenzy.it, ο πελάτης συναινεί στην προαναφερθείσα συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων στο σύστημα πληροφοριών Fenzy.gr, χειροκίνητα ή αυτόματα, στο βαθμό και για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω, σύμφωνα με στο κεφάλαιο 7 του νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Εάν ο πελάτης δεν συμφωνεί με αυτόν, έχει το δικαίωμα να μην χρησιμοποιεί τον ιστότοπο Fenzy.it και να μην αποκαλύπτει τα προσωπικά του δεδομένα στη Fenzy.

Η συγκατάθεση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων είναι εθελοντική και εκφράζεται με την αποδοχή των γενικών όρων κατά την παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fenzy.it. Ο εκπρόσωπος μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του στέλνοντας γραπτή ειδοποίηση στη Fenzy ή μέσω e-mail που αποστέλλεται στη διεύθυνση info@fenzy.gr .

5.2 Ο σκοπός της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η Fenzy επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπους (www.fenzy.gr):

• Εγγραφή χρήστη στη σελίδα Fenzy.it, για να εξασφαλιστεί η πρόσβαση στις προσφορές του ιστότοπου, τις ηλεκτρονικές παραγγελίες και τις προσφορές.

• Τήρηση των μητρώων εγγεγραμμένων μελών ή / και που έχουν κάνει την παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fenzy.gr για στατιστικούς σκοπούς και σκοπούς μάρκετινγκ και για άλλες αναλύσεις και έρευνες

• Παρακολούθηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, μέσω cookie, με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών στον ιστότοπο (προσαρμογή της δομής στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης, προσαρμογή του φάσματος των προϊόντων, προσφορών και του περιεχομένου του ιστότοπου), για στατιστικούς σκοπούς και σκοπούς μάρκετινγκ και άλλες αναλύσεις και έρευνες.

• Προσαρμογή ηλεκτρονικής επικοινωνίας και διαδικτυακών προσφορών για μεμονωμένους χρήστες.

• Τακτική αποστολή ειδοποιήσεων μέσω e-mail ή ειδοποιήσεων μέσω επιστολών ή μηνυμάτων SMS σχετικά με τις τελευταίες προσφορές πωλήσεων, καθώς και αποστολή μηνυμάτων συναλλαγών που σχετίζονται με διαδικτυακές αγορές, δηλαδή αποστολή άρθρων, καταλόγων, περιοδικών και ηλεκτρονικών βιβλίων.

• Προσφορά διαδικτυακών υπηρεσιών πωλήσεων, παράδοση παραγγελιών προϊόντων και παροχή υπηρεσιών πριν από την πώληση και μετά την πώληση.

• Έρευνες σχετικά με τις αγοραστικές συνήθειες των χρηστών με στόχο τη βελτίωση της ελκυστικότητας των υπηρεσιών προς τους πελάτες.

• Εφαρμογή διαφόρων διαφημιστικών δραστηριοτήτων και βραβείων, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.

• Οι υπάλληλοι της Inteko doo υποχρεούνται να σέβονται τα προσωπικά σας δεδομένα και δεσμεύονται από συμφωνία εμπιστευτικότητας.

5.3 Η χρήση και αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών σε τρίτους

• Η Fenzy μπορεί να αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα μόνο για τους σκοπούς που σχετίζονται με την επιχείρησή της, όπως περιγράφεται παραπάνω στην ενότητα 5.2.

• Οι υπάλληλοι της εταιρείας Inteko doo υποχρεούνται να σέβονται τα προσωπικά δεδομένα και δεσμεύονται από συμφωνία εμπιστευτικότητας.

• Ο χρήστης αποδέχεται ότι η Fenzy μπορεί, σε περίπτωση μεταβίβασης κυριότητας του διαδικτυακού καταστήματος σε νέα νομική οντότητα, να μεταφέρει ταυτόχρονα τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη, τη συγκατάθεσή του σχετικά με τις επαφές και την ευθύνη για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

• Συμφωνείτε ότι η Fenzy μπορεί να επιτρέψει την πρόσβαση ή τη μεταφορά προσωπικών δεδομένων με συνεργάτες της Fenzy εντός της Ευρωπαϊκής Κοινότητας για τους σκοπούς που ορίζονται στην ενότητα "Ο σκοπός της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα", καθώς και η παροχή υπηρεσιών και να διαφημιστείτε στο αυτές οι εταιρείες.

• Ο χρήστης αποδέχεται ότι τα προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία σε διακομιστές και προγράμματα επεξεργασίας του εκτελεστή προσωπικών δεδομένων με τα οποία η Fenzy έχει συνάψει σύμβαση (αποκλειστικά για τους σκοπούς της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων στην παραπάνω λίστα και με μοναδικό σκοπό την παροχή Υπηρεσίες Fenzy.it) και στον συμβαλλόμενο πάροχο λύσεων διαδικτύου.

• Ο χρήστης αποδέχεται ότι τα προσωπικά δεδομένα μπορεί να αποκαλυφθούν σε τρίτους με σκοπό τη διευκόλυνση της παροχής υπηρεσιών σε χρήστες του Fenzy.gr για λογαριασμό και στο όνομα της Fenzy, όπως για παράδειγμα αποστολή μηνυμάτων e-mail, επεξεργασία βάσης δεδομένων, παράδοση προϊόντων που έχουν παραγγείλει, επεξεργασία ηλεκτρονικών πληρωμών, επεξεργασία αιτήσεων βοήθειας, παροχή υπηρεσιών τηλεφωνικού κέντρου και παροχή άλλων υπηρεσιών σε πελάτες. Σε αυτήν την περίπτωση, τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την άμεση παροχή υπηρεσιών για τη Fenzy και δεν θα σας επιτρέπεται να τα χρησιμοποιείτε για άλλους σκοπούς.

• Επί του παρόντος η Fenzy συνεργάζεται με τους ακόλουθους επεξεργαστές προσωπικών δεδομένων: Spletna POSTAJA doo, agencija kreativnih idej, Letališka cesta 33, 1000 Λουμπλιάνα, Σλοβενία.

• Συμφωνείτε ότι τα προσωπικά δεδομένα ενδέχεται να αποκαλυφθούν σε τρίτους σε σχέση με εταιρικές δραστηριότητες όπως συγχωνεύσεις, εξαγορές, πώληση ή αγορά εταιρικών περιουσιακών στοιχείων και άλλα.

• Με την εθελοντική συμμετοχή στο κλαμπ και τον ιστότοπο Fenzy.it και παραγγελία προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα Fenzy.it, ο χρήστης αποδέχεται ότι η Fenzy δεν υποχρεούται να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις αποκάλυψης που προβλέπονται από τον νόμο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και είναι Επομένως, αρκεί η δημοσίευση αυτής της ειδοποίησης στον ιστότοπο Fenzy.gr.

• Ως χρήστης των προφίλ μας στο Facebook Fenzy.gr και στο Instagram Fenzy.gr, συμφωνεί ότι οι φωτογραφίες του, τα βίντεό του, τα οποία προστέθηκαν στα προφίλ μας εθελοντικά, χρησιμοποιούνται από τον συντονιστή του ιστότοπου www.fenzy.gr (Inteko doo, Slap 3e , 5271 Vipava) και από; με συνδεδεμένα προφίλ? κατά τη διάρκεια εξωτερικών διαφημιστικών εκστρατειών και εκείνων που πραγματοποιήθηκαν στα προφίλ Instagram και Facebook που αναφέρονται παραπάνω.

5.4 Η συλλογή μη προσωπικών πληροφοριών

• Εάν έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας Fenzy.gr, γενικά, μη προσωπικά δεδομένα (προηγούμενη πηγή της διαδικτυακής σας επίσκεψης, αριθμός επισκέψεων, χρόνος, σελίδες που επισκέφτηκαν, επίσκεψη υποσελίδων). Οι παραπάνω πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση του αριθμού των επισκεπτών και τη χρήση του ιστότοπου Fenzy.gr καθώς και για τη βελτίωση του περιεχομένου και της χρηστικότητας του ιστότοπου.

• Οι χρήστες μπορούν ανά πάσα στιγμή να αποτρέψουν τη συλλογή μη προσωπικών δεδομένων μέσω cookie ρυθμίζοντας κατάλληλα το πρόγραμμα περιήγησής τους ώστε να μην επιτρέπεται στον ιστότοπο της Fenzy.it να αποθηκεύει cookie στο πρόγραμμα περιήγησης.

• Όσον αφορά τους πελάτες, η Fenzy παρακολουθεί τη δραστηριότητά τους στη σελίδα Fenzy.gr και για πελάτες που έχουν πραγματοποιήσει μια αγορά, καθώς και το ιστορικό όλων των αγορών στο Fenzy.

• Εάν έχετε πρόσβαση στη σελίδα Fenzy.it ως χρήστης, χρησιμοποιούνται ορισμένες εξωτερικές υπηρεσίες που στοχεύουν στην παρακολούθηση της δραστηριότητας των χρηστών στην ιστοσελίδα, για παράδειγμα Google Analytics, Iprom AdServer και άλλες που αποθηκεύουν cookie στον υπολογιστή του χρήστη. Αυτές οι υπηρεσίες δεν αποθηκεύουν ποτέ προσωπικά δεδομένα, μόνο μη προσωπικά δεδομένα, με τα οποία δεν μπορούν να αναγνωριστούν άτομα. Τα cookies που αποθηκεύονται με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των προτύπων χρήσης του ιστότοπου και για τη μέτρηση του αποτελέσματος της διαδικτυακής διαφήμισης και επικοινωνίας. Οι πελάτες και οι επισκέπτες μπορούν ανά πάσα στιγμή να αποτρέψουν τη συλλογή μη προσωπικών δεδομένων μέσω cookie, ρυθμίζοντας κατάλληλα το πρόγραμμα περιήγησής τους ώστε να μην επιτρέπεται στον ιστότοπο της Fenzy.gr να αποθηκεύει cookie στο πρόγραμμα περιήγησης.

5.5 Cookies

Τα cookie είναι ανεπαίσθητα αρχεία που αποθηκεύονται προσωρινά στον υπολογιστή σας και στον ιστότοπό μας για να αναγνωρίσετε τον υπολογιστή σας την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε τη σελίδα Fenzy.gr. Η Fenzy χρησιμοποιεί cookies μόνο για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας.

5.6 Aνήλικοι

Η Fenzy συμβουλεύει όλους τους γονείς και τους φροντιστές να διδάξουν στα παιδιά τους πώς να χρησιμοποιούν προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο με ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο. Οι ανήλικοι δεν πρέπει να διαβιβάζουν τα προσωπικά τους δεδομένα στον ιστότοπο Fenzy.gr χωρίς την άδεια γονέων ή κηδεμόνων.

5.7 Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Οι γενικοί όροι του Fenzy ισχύουν μόνο για τον ιστότοπο Fenzy.gr και για όλες τις υποσελίδες του Fenzy.gr στην Ελλάδα. Αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν είναι Fenzy και στους οποίους δεν ισχύουν οι συγκεκριμένοι όροι. Όταν αποχωρείτε από τη σελίδα Fenzy.gr, συμβουλευτείτε τη δήλωση σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων κάθε ιστότοπου που συλλέγει προσωπικά δεδομένα. Η Fenzy δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων εκτός του άμεσου ελέγχου μας.

5.8 Επικοινωνία για την πολιτική απορρήτου

Inteko Ltd

Slap 3Ε

5271 Vipava,

Slovenia, EU

Email: info@fenzy.gr

 

5.9 Ειδοποιήσεις

Όταν το αίτημά σας αποστέλλεται στη διεύθυνση e-mail που αναφέρεται παραπάνω, η Fenzy θα δεσμευτεί να σας ενημερώσει γραπτώς, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους, εάν τα προσωπικά σας δεδομένα, εάν υπάρχουν, έχουν συλλεχθεί κατά τη χρήση του Fenzy.gr ιστοσελίδα.

 

5.10 Ανακοίνωση αλλαγών

Οι χρήστες θα ειδοποιηθούν για τυχόν αλλαγές σε αυτούς τους όρους απευθείας στη σελίδα Fenzy.gr. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο Fenzy.gr μετά την ειδοποίηση των αλλαγών, ο χρήστης εκφράζει τη συγκατάθεσή του για τις αλλαγές και τις προσθήκες που περιέχονται στην τρέχουσα έκδοση των Γενικών Όρων.

 

6. Ηλεκτρονικές παραγγελίες και προϋποθέσεις

• Με την παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fenzy.gr, εκφράζετε τη συγκατάθεσή σας για αυτούς τους όρους, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος της συμβατικής σχέσης μεταξύ του πελάτη και της Fenzy (Inteko doo, Slap 3E, 5271 Vipava, Σλοβενία, εφεξής Fenzy), καθορίστηκε τη στιγμή της παράδοσης των αγαθών στον αγοραστή από τη Fenzy και, ταυτόχρονα, την απόκτηση και την πληρωμή των αγαθών από τον πελάτη.

 

6.1 Η σύμβαση πώλησης

Το συμβόλαιο πώλησης συνάπτεται τη στιγμή που ο πελάτης αποκτά πράγματι κατοχή και πληρώνει για τα παραγγελθέντα προϊόντα πατώντας το κουμπί "Παραγγελία".

 

6.2 Τιμές

• Όλες οι τιμές είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν ήδη ΦΠΑ. Το κόστος αποστολής αναφέρεται στο καλάθι πριν από την τελική επιβεβαίωση της παραγγελίας.

• Στο ηλεκτρονικό κατάστημα, υπάρχουν δύο τύποι τιμών, οι οποίες είναι:

◦ Τιμή καταλόγου: είναι η κανονική τιμή που καταβάλλει ο χρήστης. Για προϊόντα με μειωμένη τιμή, η τιμή καταλόγου διαγράφεται [F1] .
Price Η τιμή σας: η πραγματική τιμή για τους χρήστες Fenzy.it που θεωρείται ως η τιμή πώλησης για την αγορά στο Fenzy.gr.

◦ Οι δημοσιευμένες τιμές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Για κάθε μεμονωμένη συναλλαγή αγοράς, οι τιμές κατά τη στιγμή της εκτέλεσης της παραγγελίας είναι έγκυρες.

◦ Η τιμή πώλησης του προϊόντος και οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν κατά τη στιγμή της επιβεβαίωσης της τελικής παραγγελίας που αποστέλλεται μέσω e-mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη που παρέχεται τη στιγμή της ηλεκτρονικής παραγγελίας. Σε περίπτωση αλλαγής των χρόνων παράδοσης ή όταν είναι αδύνατο να παραδοθεί το προϊόν, θα ειδοποιηθείτε αμέσως μέσω e-mail.

◦ Τα έξοδα παράδοσης αναφέρονται στο καλάθι αγορών πριν επιβεβαιώσετε την παραγγελία.

 

6.3 Κωδικός

Κωδικός έκπτωσης

Ο κωδικός έκπτωσης σας προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα κατά την αγορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fenzy.it. Ο κωδικός έκπτωσης ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ο κωδικός μπορεί να ληφθεί για έναν νέο πελάτη, μέσω ειδοποιήσεων μέσω email, μέσω ειδοποιήσεων μέσω SMS ή άλλων μέσων. Ο κωδικός έκπτωσης μπορεί να εκφραστεί ως% (ποσοστό) ή με σταθερό ποσό σε ευρώ. Ο κωδικός έκπτωσης δεν μπορεί να επιστραφεί σε μετρητά.

Πιστωτικός κωδικός

Ο πιστωτικός κωδικός εκδίδεται στον πελάτη εάν ο πελάτης ζητήσει την ανάληψη από τη σύμβαση και αντί της επιστροφής χρημάτων στον τρέχοντα λογαριασμό, επιλέξει να λάβει έναν προσωπικό πιστωτικό κωδικό. Ο κωδικός πίστωσης εκδίδεται στην αξία αγοράς ή μέρος της αξίας αγοράς. Ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κωδικό πίστωσης για την επόμενη αγορά ή για περισσότερες αγορές, εάν κατά την πρώτη αγορά ο κωδικός δεν χρησιμοποιήθηκε πλήρως. Ο πιστωτικός κωδικός μπορεί να επιστραφεί σε μετρητά.

 

6.4 Η εγκυρότητα της προσφοράς

Οι προσφορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fenzy.gr είναι περιορισμένες σε χρόνο και ποσότητα, καθώς η εφαρμογή τους στις περισσότερες περιπτώσεις εξαρτάται από την επίτευξη μιας ελάχιστης αξίας ή την ποσότητα κάθε προσφοράς (σε περίπτωση αποτυχίας επίτευξης ελάχιστης αξίας ή ποσότητας παραγγελίας, η προσφορά δεν πληρούται, πράγμα που σημαίνει ότι όλες οι παραγγελίες για αυτήν την προσφορά ακυρώνονται). Οι ποσότητες των προϊόντων σε απόθεμα και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης που δημοσιεύονται στην προσφορά είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

 

6.5 Η εγκυρότητα της παραγγελίας

Η παραγγελία επιβεβαιώνεται οριστικά αφού η Fenzy στέλνει ένα μήνυμα e-mail με την επιβεβαίωση της παραγγελίας στη διεύθυνση e-mail που δώσατε κατά τη διαδικασία παραγγελίας. Η τροποποίηση ή ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου ή e-mail, εντός 60 λεπτών [F2] μετά την παραγγελία.

 

6.6 Παράδοση, απόκτηση και πληρωμή των αγαθών


• Τα αγαθά θα παραδοθούν με την απόδειξη που θα χρησιμεύσει ως φορολογικό και εγγυητικό έγγραφο.

• Τα παραγγελθέντα προϊόντα θα παραδοθούν εντός της προθεσμίας που ορίζεται για κάθε μεμονωμένη προσφορά.

• Κατά την περίοδο μεταξύ της επιβεβαίωσης της παραγγελίας και της παραλαβής των εμπορευμάτων, η Fenzy διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση που τα επιθυμητά προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα, ή όταν προκύψουν απροσδόκητα προβλήματα σχετικά με την παράδοση, να ενημερώσει τον πελάτη για την εμφάνιση και ακυρώστε την εν λόγω παραγγελία.

• Η πληρωμή για οποιοδήποτε προϊόν παραγγέλλεται γίνεται κατά την παράδοση των αγαθών, σε μετρητά.

• Ο πάροχος υπηρεσιών διατηρεί το δικαίωμα να επαληθεύσει, με τον κατάλληλο τρόπο, την ταυτότητα του αγοραστή των αγαθών (συμβουλευόμενος προσωπικά ή άλλα έγγραφα).

Για την η παράδοση πραγματοποιείται από την εταιρεία Expedico ή DHL Express (Οι παραγγελίες που λαμβάνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες έως τις 1.00 μ.μ. θα αποσταλούν την ίδια ημέρα και θα παραδοθούν εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. Δεν προβλέπεται παράδοση τα Σάββατα, τις Κυριακές. ή σε οποιαδήποτε άλλη δημόσια αργία Η παράδοση DHL EXPRESS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Σε περίπτωση ανταλλαγής προϊόντων που παραγγέλθηκαν μέσω DHL Express, θα αποστείλουμε ξανά την ανταλλαγή με κλασική παράδοση (Expedico).

Τα αγαθά μπορούν να πληρωθούν σε μετρητά κατά την παράδοση, με πιστωτική κάρτα (Maestro, Eurocard / Mastercard, Visa) ή με PayPal.

 

6.7 Αλλαγές στην παραγγελία

Το αίτημα για επιθυμητές αλλαγές σχετικά με την παραγγελία που έχει ήδη γίνει, μπορεί να σταλεί στη διεύθυνση e-mail info@fenzy.gr.
Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας, ωστόσο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι αλλαγές θα είναι πραγματικά δυνατές.

 

6.8 Επιστροφή

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη εμπειρία αγορών για εσάς, αλλά γνωρίζουμε ότι μερικές φορές μπορεί ένα προϊόν να μη σας ταιριάζει και χρειάζεται να το επιστρέψετε για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για την επιστροφή σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου.

Πριν επιστρέψετε το δέμα στην αποθήκη μας, ΠΡΕΠΕΙ να συμπληρώσετε την Ηλεκτρονική Φόρμα.

Θα λάβετε όλες τις οδηγίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης για την επιστροφή του πακέτου, στη διεύθυνση email σας αφού συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: info@fenzy.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΟΡΜΑ

1. Το επιστρεφόμενο αντικείμενο πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε.
2. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί άφορετο άπλυτο στην αρχική του συσκευασία με όλες τις σχετικές ετικέτες. Διαφορετικά, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε μια τέτοια επιστροφή σύμφωνα με τους όρους της επιχείρησης μας.
3. Για λόγους υγιεινής, η επιστροφή των παρακάτω ειδών περιορίζεται:

- Δεν δεχόμαστε επιστροφές σκουλαρικιών

- Το μαγιό μπορεί να επιστραφεί μόνο εάν δεν έχει αφαιρεθεί η προστατευτική μεμβράνη.

- Τα παπούτσια επιτρέπεται να φορεθούν μόνο σε εσωτερικούς χώρους,

4. Σε περίπτωση που το προϊόν ΔΕΝ επιστραφεί στην ίδια κατάσταση που το παρέλαβε ο πελάτης, το ηλεκτρονικό κατάστημα Fenzy ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να:
- αφαιρέσει 15€ από την τιμή αγοράς σε περίπτωση που το προϊόν είναι ΒΡΩΜIKO
- αφαιρέσει 10€ από την τιμή αγοράς σε περίπτωση που το προϊόν είναι τσαλακωμένο
- να αρνηθεί την επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που το αντικείμενο είναι ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ

 

1. ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ 
Δεν είναι δυνατή η άμεση ανταλλαγή του προϊόντος μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.

Εάν θέλεις να ανταλλάξεις το προϊόν που έλαβες, απλά επίλεξε την επιλογή "επιστροφή χρημάτων" στην ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής.

Ακολούθησε τις οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος, οι οποίες θα σταλούν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αφού συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα.

Τα χρήματα για το επιστρεφόμενο προϊόν θα επιστραφούν στον τραπεζικό σου λογαριασμό εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου στην αποθήκη μας.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΟΡΜΑ

 

Μπορείς να παραγγείλεις την ανταλλαγή σου εκνέου μέσα απο το eshop.

Η ανταλλαγή θα αποσταλεί εντός του εκτιμώμενου χρόνου παράδοσης που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

ΚΑΝΕ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 

3. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν ταιριάζει, μπορείτε να την επιστρέψετε και να επιλέξετε την επιλογή επιστροφής χρημάτων.

ΠΡΙΝ στείλετε το πακέτο, ΠΡΕΠΕΙ να συμπληρώσετε την Ηλεκτρονική Φόρμα. Εισαγάγετε τα ακριβή στοιχεία του λογαριασμού IBAN και του κατόχου του λογαριασμού σας στην ηλεκτρονική φόρμα.

Θα λάβετε όλες τις οδηγίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης για την επιστροφή του πακέτου, στη διεύθυνση email σας αφού συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα. Εάν δεν λάβετε το email ή δεν μπορέσετε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα, επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@ fenzy.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΟΡΜΑ

ΠΡΕΠΕΙ να εκτυπώσετε τη σύνοψη της ηλεκτρονικής φόρμας που λαμβάνετε στο email και να την επισυνάψετε στο πακέτο. Εάν η φόρμα δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο, διατηρούμε το δικαίωμα να παρατείνουμε τον χρόνο επεξεργασίας της επιστροφής έως και 60 ημέρες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Μπορείτε να επιστρέψετε το πακέτο μέσω οποιασδήποτε υπηρεσίας παράδοσης. Δυστυχώς, ΔΕΝ καλύπτουμε τα ταχυδρομικά έξοδα της επιστροφή σας, επομένως σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε τη φθηνότερη επιλογή παράδοσης με την επιλογή παρακολούθησης του πακέτου ΕΛΤΑ Κούριερ.

ΔΕΝ δεχόμαστε δέματα που αποστέλλονται με τα έξοδα μας.

Μην επιλέξετε υπηρεσία χωρίς παρακολούθηση και αποθηκεύστε την απόδειξη με τον αριθμό παρακολούθησης του πακέτου μέχρι να επιστρέψουμε την τιμή αγοράς σας.

Θα επιστρέψουμε την τιμή αγοράς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου στην κύρια αποθήκη μας.

Εισαγάγετε τον ακριβή λογαριασμό IBAN (βλ. παράδειγμα IBAN παρακάτω) και τα στοιχεία κατόχου λογαριασμού (όνομα, επώνυμο και διεύθυνση του κατόχου λογαριασμού IBAN) στην ηλεκτρονική φόρμα.

Σε περίπτωση λανθασμένου IBAN, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων μπορεί να παραταθεί έως και 60 ημέρες.

 

Το κόστος μιας τραπεζικής συναλλαγής σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων καλύπτεται από την Inteko d.o.o και είναι δωρεάν για εσάς.

Εάν μας παρέχετε λανθασμένο IBAN, ο πελάτης θα χρεωθεί το κόστος της εκ νέου συναλλαγής (5 €) κατά την εκ νέου μεταφορά. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας στους γενικούς όρους και προϋποθέσεις.

 

3. ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Εάν έχετε λάβει ένα λάθος ή κατεστραμμένο αντικείμενο, ζητούμε συγγνώμη. Θα επιλύσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.

Εάν έχετε λάβει ένα κατεστραμμένο ή βρώμικο αντικείμενο, συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα.

Υποδείξτε ποιο είδος έχει καταστραφεί στην ηλεκτρονική φόρμα επιλέγοντας ως λόγο για την επιστροφή «Το αντικείμενο είναι κατεστραμμένο / βρώμικο».

Θα λάβετε όλες τις οδηγίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης για την επιστροφή του πακέτου, στη διεύθυνση email σας αφού συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα. Εάν δεν λάβετε το email ή δεν μπορείται να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα, επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@fenzy.gr

 

6.9 Ευθύνη για ζημιές

Η Fenzy δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε απώλεια, ζημιά ή δαπάνη που μπορεί να προκύψει άμεσα ή έμμεσα από οποιαδήποτε αποτυχία ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών της, που προκύπτουν από γεγονότα ή περιστάσεις πέρα από τον έλεγχο της Fenzy, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της ανωτέρας βίας, έλλειψης εξοπλισμός και παρόμοια.

 

6.10 Το περιεχόμενο της σελίδας

Όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα που δημοσιεύονται στον ιστότοπο της Fenzy.gr, όπως φωτογραφίες προϊόντων, περιγραφές και πληροφορίες για προϊόντα και μάρκες, είναι ενδεικτικά. Οι εικόνες προϊόντων είναι συμβολικές. Η Fenzy διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτά τα στοιχεία, χωρίς καμία υποχρέωση ενημέρωσης των πελατών.

 

6.11 Εγγύηση

• Η Fenzy ευθύνεται για ζημιά στο προϊόν, ενώ ο αγοραστής υποχρεούται να υποβάλει αμέσως αξίωση εγγύησης εναντίον της Fenzy.

• Ο αγοραστής υποχρεούται να εξετάσει το προϊόν αμέσως μετά την παραλαβή. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν έχει εξεταστεί αμέσως, η αξίωση εγγύησης μπορεί να γίνει μόνο εάν μπορεί να αποδειχθεί ότι το προϊόν είχε ελαττώματα κατά τη στιγμή της παραλαβής από τον πελάτη.

• Ο αγοραστής δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλλει την εγγύηση εάν δεν έχει παραδώσει το τιμολόγιο και το προϊόν. όταν δεν έχει ενημερώσει τον Fenzy για ορατά ελαττώματα στο προϊόν αμέσως μετά την παραλαβή της συσκευασίας · μετά τη λήξη της περιόδου εγγύησης · όταν η ζημιά προκλήθηκε από τον ίδιο τον αγοραστή · σε περίπτωση χρήσης του προϊόντος σε αντίθεση με τους όρους χρήσης.

• Η Fenzy εκτελεί αξιώσεις εγγύησης επισκευάζοντας το προϊόν και επιστρέφοντας στον πελάτη ή παραδίδοντας ένα προϊόν ανταλλαγής στον πελάτη ή επιστρέφοντας την τιμή αγοράς του προϊόντος.

Τα εμπορεύματα που ο πελάτης θέλει να διεκδικήσει πρέπει να σταλούν:
RETURN ADRESS


6.12 Πώς να παραγγείλετε

Η παραγγελία γίνεται ως εξής:

1 Ο χρήστης προσθέτει το επιλεγμένο προϊόν στο καλάθι κάνοντας κλικ στο κουμπί "Προσθήκη στο καλάθι".

2 Ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια να συνεχίσει την επιθεώρηση προϊόντος και να προσθέσει περισσότερα προϊόντα στο καλάθι.

3 Ο χρήστης ξεκινά τη διαδικασία αγοράς κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στο καλάθι και στη συνέχεια στην "Παραγγελία".

4 Εμφανίζεται το καλάθι με τα προϊόντα, όπου μπορείτε να αλλάξετε τα προϊόντα ή να προσθέσετε περισσότερα.

5 Στο επόμενο βήμα, ο χρήστης παρέχει τα δεδομένα για παράδοση.

6 Ο χρήστης σημειώνει το πλαίσιο "Αποδέχομαι γενικούς όρους"

7 Στο τελευταίο βήμα, ο χρήστης ελέγχει ξανά τις λεπτομέρειες της παραγγελίας και τελειώνει με ένα κλικ στο "Παραγγελία".

6.13. Μια παραγγελία στον ιστότοπο Fenzy.gr μπορεί να υποβληθεί από κάθε πελάτη που έχει μόνιμη ή προσωρινή κατοικία σε μία από τις χώρες της ΕΕ, αλλά αυτή η παραγγελία θα παραδοθεί μόνο εάν η διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας βρίσκεται σε μία από τις χώρες στις οποίες το ηλεκτρονικό κατάστημα Fenzy διαθέτει ένα λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα και έχει υπογράψει συμβόλαιο με υπηρεσία παράδοσης.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Fenzy μπορεί να παραδώσει το πακέτο στις ακόλουθες χώρες: Σλοβενία, Κροατία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αυστρία, Ρουμανία, Σλοβακία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Λιθουανία, Λετονία και Εσθονία

 

Τελευταία ενημέρωση: 25.05.2021

Δέχομαι

Ο ιστότοπος Fenzy.gr χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη πλοήγηση, χωρίς να αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα.