Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται εντός των επόμενων ωρών 20:24:03 και πάνω από την αξία των 85 € θα λάβουν ένα πρακτικό δώρο

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας γράψτε στο info@fenzy.gr

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ0

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ


N. είδη: 0

Εγγύηση ικανοποίησης 100%. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε 14 ημέρες! Μπορείτε να πληρώσετε μετρητά κατά την παράδοση, Pay Pal ή πιστωτική κάρτα.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη εμπειρία αγορών για εσάς, αλλά γνωρίζουμε ότι μερικές φορές μπορεί ένα προϊόν να μη σας ταιριάζει και χρειάζεται να το επιστρέψετε για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για την επιστροφή σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου.

Πριν επιστρέψετε το δέμα στην αποθήκη μας, ΠΡΕΠΕΙ να συμπληρώσετε την Ηλεκτρονική Φόρμα.

Θα λάβετε όλες τις οδηγίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης για την επιστροφή του πακέτου, στη διεύθυνση email σας αφού συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: info@fenzy.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΟΡΜΑ

1. Το επιστρεφόμενο αντικείμενο πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε.

2. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί άφορετο άπλυτο στην αρχική του συσκευασία με όλες τις σχετικές ετικέτες. Διαφορετικά, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε μια τέτοια επιστροφή σύμφωνα με τους όρους της επιχείρησης μας.

3. Για λόγους υγιεινής, η επιστροφή των παρακάτω ειδών περιορίζεται:


- Δεν δεχόμαστε επιστροφές σκουλαρικιών

- Το μαγιό μπορεί να επιστραφεί μόνο εάν δεν έχει αφαιρεθεί η προστατευτική μεμβράνη.

- Τα παπούτσια επιτρέπεται να φορεθούν μόνο σε εσωτερικούς χώρους,

4. Σε περίπτωση που το προϊόν ΔΕΝ επιστραφεί στην ίδια κατάσταση που το παρέλαβε ο πελάτης, το ηλεκτρονικό κατάστημα Fenzy ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να:
- αφαιρέσει 15€ από την τιμή αγοράς σε περίπτωση που το προϊόν είναι ΒΡΩΜIKO
- αφαιρέσει 10€ από την τιμή αγοράς σε περίπτωση που το προϊόν είναι τσαλακωμένο
- να αρνηθεί την επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που το αντικείμενο είναι ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ

Μπορείτε να επιλέξετε να:

1. Αντικαταστήστε ένα προϊόν
2. Επιστροφή χρημάτων

 

1. ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν αντιστοιχεί στο μέγεθός σας, έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάξετε το προϊόν με μεγαλύτερο / μικρότερο μέγεθος ή με οποιοδήποτε άλλο είδος από την ιστοσελίδα μας www.fenzy.gr.

Μπορείτε να επιστρέψετε το αντικείμενο που θέλετε να αντικαταστήσετε το αργότερο 14 ημέρες μετά την παραλαβή του πακέτου.

Εάν θέλετε να ανταλλάξετε ένα αντικείμενο, συμπληρώστε την Ηλεκτρονική Φόρμα και πληκτρολογήστε ποιο είδος θέλετε να λάβετε ως ανταλλαγή.

Θα λάβετε όλες τις οδηγίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης για την επιστροφή του πακέτου, στη διεύθυνση email σας αφού συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα. Εάν δεν λάβετε το email ή δεν μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα, επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@fenzy.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΟΡΜΑ

ΠΡΕΠΕΙ να εκτυπώσετε τη σύνοψη της ηλεκτρονικής φόρμας που λαμβάνετε στο email και να την επισυνάψετε στο πακέτο. Εάν η φόρμα δεν επισυναφθεί, διατηρούμε το δικαίωμα να παρατείνουμε τον χρόνο επεξεργασίας της επιστροφής έως και 60 ημέρες.

Η ανταλλαγή θα αποσταλεί αμέσως μόλις λάβουμε και ελέγξουμε το δέμα σας στην κύρια αποθήκη μας στη Σλοβενία.

Το κόστος της ανταλλαγής που αποστέλλεται είναι ΔΩΡΕΑΝ για εσάς.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας στους γενικούς όρους και προϋποθέσεις.

 

2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν ταιριάζει, μπορείτε να την επιστρέψετε και να επιλέξετε την επιλογή επιστροφής χρημάτων.

ΠΡΙΝ στείλετε το πακέτο, ΠΡΕΠΕΙ να συμπληρώσετε την Ηλεκτρονική Φόρμα. Εισαγάγετε τα ακριβή στοιχεία του λογαριασμού IBAN και του κατόχου του λογαριασμού σας στην ηλεκτρονική φόρμα.

Θα λάβετε όλες τις οδηγίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης για την επιστροφή του πακέτου, στη διεύθυνση email σας αφού συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα. Εάν δεν λάβετε το email ή δεν μπορέσετε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα, επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@ fenzy.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΟΡΜΑ

ΠΡΕΠΕΙ να εκτυπώσετε τη σύνοψη της ηλεκτρονικής φόρμας που λαμβάνετε στο email και να την επισυνάψετε στο πακέτο. Εάν η φόρμα δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο, διατηρούμε το δικαίωμα να παρατείνουμε τον χρόνο επεξεργασίας της επιστροφής έως και 60 ημέρες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Μπορείτε να επιστρέψετε το πακέτο μέσω οποιασδήποτε υπηρεσίας παράδοσης. Δυστυχώς, ΔΕΝ καλύπτουμε τα ταχυδρομικά έξοδα της επιστροφή σας, επομένως σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε τη φθηνότερη επιλογή παράδοσης με την επιλογή παρακολούθησης του πακέτου.

ΔΕΝ δεχόμαστε δέματα που αποστέλλονται με τα έξοδα μας.

Μην επιλέξετε υπηρεσία χωρίς παρακολούθηση και αποθηκεύστε την απόδειξη με τον αριθμό παρακολούθησης του πακέτου μέχρι να επιστρέψουμε την τιμή αγοράς σας.

Θα επιστρέψουμε την τιμή αγοράς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου στην κύρια αποθήκη μας.

Εισαγάγετε τον ακριβή λογαριασμό IBAN (βλ. παράδειγμα IBAN παρακάτω) και τα στοιχεία κατόχου λογαριασμού (όνομα, επώνυμο και διεύθυνση του κατόχου λογαριασμού IBAN) στην ηλεκτρονική φόρμα.

Σε περίπτωση λανθασμένου IBAN, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων μπορεί να παραταθεί έως και 60 ημέρες.

 

Το κόστος μιας τραπεζικής συναλλαγής σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων καλύπτεται από την Inteko d.o.o και είναι δωρεάν για εσάς.

Εάν μας παρέχετε λανθασμένο IBAN, ο πελάτης θα χρεωθεί το κόστος της εκ νέου συναλλαγής (5 €) κατά την εκ νέου μεταφορά. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας στους γενικούς όρους και προϋποθέσεις.

 

3. ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Εάν έχετε λάβει ένα λάθος ή κατεστραμμένο αντικείμενο, ζητούμε συγγνώμη. Θα επιλύσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.

Εάν έχετε λάβει ένα κατεστραμμένο ή βρώμικο αντικείμενο, συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα.

Υποδείξτε ποιο είδος έχει καταστραφεί στην ηλεκτρονική φόρμα επιλέγοντας ως λόγο για την επιστροφή «Το αντικείμενο είναι κατεστραμμένο / βρώμικο».

Θα λάβετε όλες τις οδηγίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης για την επιστροφή του πακέτου, στη διεύθυνση email σας αφού συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα. Εάν δεν λάβετε το email ή δεν μπορείται να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα, επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@fenzy.gr

Δέχομαι

Ο ιστότοπος Fenzy.gr χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη πλοήγηση, χωρίς να αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα.